Agrovet d.o.o., Žička br.8, 11000 Beograd, Tel: +381 11 28 36 031
OD JAJA DO PILETA

Rad Inkubatorske stanice je uskladjen sa HACCP standardom i sadrži više faza: prijem priplodnih jaja, dezinfekciju, ulaganje jaja u predvalionik, prelaganje u valionik, vađenje pilića, njihovo odležavanje i kontrolisanje pre transporta u objekte za tov i do naših kupaca. Uz jednodnevne piliće iz naše proizvodnje, dugogodišnje iskustvo naših saradnika i savete za kvalitetan tov uspeh Vašeg posla je zagarantovan.

 

diagram proizvodnjeprevoz otprema pakovanje izleganje inkubacija
 
Inkubacija oplođenih jaja

Proces počinje unošenjem priplodnih jaja u inkubatore u kojima se održava konstantna temperatura i vlaznost simulirajući leženje prirodnim putem.Ova faza traje 18 dana kada se inkubirana jaja prebacuju iz predvalionika u valionik (kvočku).


Izleganje pilića u kvočki

Poslednji deo inkubiranja, završna faza traje 48-72 sati. Celokupni proces obuhvata izleganje, sušenje i vađenje pilića.


Pakovanje jednodnevnih pilića u transportna pakovanja

Pakovanje se vrši u posebne kartonske kutije prilagođene potrebama tek izleženih pilića koji su takođe adekvatne za transport.


gallery thumbnail gallery thumbnail gallery thumbnail gallery thumbnail gallery thumbnail
Otprema pilića

Agrovet od početka poslovanja otpremu pilića vrši istim danima- četvrtkom i petkom.


Namenski prevoz pilića

Specijalno opremljenim vozilima se obezbedjuje siguran transport do naših kupaca u sva godisnja doba.


Kontrola kvaliteta

Da bi kupcima omogućili apsolutnu sigurnost, garantujemo standardni kvalitet naših proizvoda. Koristimo najstrožiji mogući sistem kontrole da bi obezbedili da sve što proizvedemo ima garantovane karakteristike sertifikovane ISO 9001:2008 standardom.

gallery thumbnail gallery thumbnail gallery thumbnail gallery thumbnail